Activiteitenkalender

Weten welke sportevenementen en sportactiviteiten er zijn? Bekijk dan de activiteitenkalender. Mis je een belangrijk evenement in de agenda? Stuur een mailtje met de informatie over het evenement naar sport@sudwestfryslan.nl . Misschien kunnen wij het evenement in de kalender plaatsen. Lees hieronder verder voor meer informatie.

Jongen rent door sporthal

Naschoolse activiteiten

Wij bieden in de wijken Noorderhoek, Sperkhem en Lemmerweg in Sneek verschillende naschoolse activiteiten voor kinderen aan, waaronder Hobbel de Bobbel, Sporten met stick en Gymfun!

Voor de peuters is er elke donderdag (behalve in de schoolvakanties) peutergym in de gymzaal Master Sperkhem. De lessen zijn gratis en worden gegeven van 09.00 tot 09.30 uur en van 09.30 tot 10.00 uur. Opgeven voor peutergym kan via Bernard, Buurtsportcoach, b.ijdema@sudwestfryslan.nl. Je mag ook een berichtje sturen naar Bernard via: 06-15 20 18 10.


Aanmelden voor Move-it? Dat kan via het aanmeldformulier op de Thomas van Aquinoschool. Opgeven kan ook via Bernard, Buurtsportcoach, per e-mail: b.ijdema@sudwestfryslan.nl. Je mag ook een berichtje sturen naar Bernard via: 06-15 20 18 10.