Uitreiking Ondernemersprijs Súdwest-Fryslân 2019

Meester Nautic is de winnaar van de Ondernemersprijs Súdwest-Fryslân 2019. Gisteren, 27 november, is de prijs met als thema Sociaal Werkgeverschap uitgereikt. De winnaar is gekozen door de aanwezige ondernemers, op basis van jurycommentaren, pitches en filmpjes van de genomineerden.

Uit een kleine veertig inzendingen maakte de vijfkoppige jury een voorselectie van zes bedrijven. Na de bedrijfsbezoeken volgde nieuw juryberaad, dat tot de drie genomineerden leidde. De ondernemersprijs is een initiatief van onze gemeente en haar ondernemersfederatie. De prijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt. Het doel van de prijs is om verbinding en bewustzijn te creëren bij ondernemers en hen te inspireren om over te gaan tot actie gericht op relevante thema’s. Ieder jaar kiest de organisatie een ander thema.

Prijsuitreiking

Op de linker foto staat van links naar rechts: Tjeerd Anne Meester van Meester Nautic (1e prijs), wethouder Maarten Offinga, Christien Lycklama à Nijeholt van Hoekstra BV Sneek (2e prijs) en Harry Bartelds van Autoverzorging Nederland (3e prijs). Naast hen staan op de foto partners van de ondernemersprijs en ook is breakdancer Redo te zien. Wij feliciteren alle ondernemers met hun prijs, een cheque en een kunstwerk van Mark Bunder, en danken iedereen die aanwezig was tijdens de ondernemersbijeenkomst.

Klik hier voor een terugblik van de ondernemersbijeenkomst.

Winnaars Ondernemersprijs 2019 Winnaars Meester Nautic

© Foto’s gemaakt door Corina Hernamdt.