Win jij de Ondernemersprijs 2019 voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?

De gemeente Súdwest-Fryslân zet samen met de Ondernemersfederatie een prijs uit voor ondernemers die zich in het bijzonder inzetten voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). MVO is één van de speerpunten van onze gemeente. Bedrijven die bewust bezig zijn met de impact van hun activiteiten op mens, milieu en bedrijfsvoering, kunnen hiervoor worden voorgedragen. Om in aanmerking te komen voor de prijs, moet de onderneming aan één of meerdere van de volgende voorwaarden voldoen:

  • Het bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel;
  • Het bedrijf is gevestigd binnen de gemeente Súdwest-Fryslân;
  • Het bedrijf zet zich in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te integreren in de bedrijfsvoering;
  • Het bedrijf zet zich in voor het verbeteren van het welzijn van medewerkers of inwoners  (op het gebied van gezondheid, scholing, participatie, terugdringing van eenzaamheid, schulden);
  • Het bedrijf zet zich in om de leefomgeving van mensen te verbeteren.

Wil jij meedoen en kans maken op de titel? Meld je dan snel aan!

De inschrijving voor deze verkiezing is woensdag 27 februari opengesteld, tijdens een themabijeenkomst over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij transportbedrijf Veenstra Fritom in Heeg. Bekijk hier de video die tijdens deze bijeenkomst is gemaakt.

Vul het online aanmeldformulier  vóór 1 september 2019 in, misschien wordt jouw organisatie dan voorgedragen als kandidaat voor de Ondernemersprijs Súdwest-Fryslân 2019!

Uit de inzendingen kiest een jury drie genomineerden die op 10 oktober 2019, de Dag van de Duurzaamheid, bekend worden gemaakt. De winnaar zal vervolgens worden gekozen tijdens de Ondernemersbijeenkomst op 15 november 2019, de Dag van de Ondernemer, door alle aanwezige ondernemers. De uitnodiging hiervoor volgt later!

Vragen?

Heb je nog vragen? Stel deze dan gerust per mail via ondernemen@sudwestfryslan.nl. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 14 0515, je kunt dan vragen naar Helga Krist.