Feestelijke Open Dag van het nieuwe publiekscentrum Súdwest-Fryslân.

Op zaterdag 2 februari van 12:00 – 18:00 uur zijn alle inwoners van Súdwest-Fryslân van harte welkom op de Open Dag op de Marktstraat in Sneek. De ingang van het gemeentehuis is verhuisd van Marktstraat 15 naar Marktstraat 8. Aan de overkant van het Stadhuis. De nieuwe naam van het pand wordt dan ook bekend gemaakt. We vieren dat met een Open Dag vol met activiteiten op de Marktstraat in Sneek: van een wintermarkt met ijsbaan tot speurtocht.

Feestelijke opening nieuw publiekscentrum

Ben je benieuwd hoe het eruit ziet? Kom dan langs op zaterdag 2 februari. Je kunt een kijkje nemen in het nieuwe publiekscentrum in Sneek. Wij laten jou graag zien hoe wij je hier op een gastvrije manier willen ontvangen. Ook kun je deze dag tekst en uitleg krijgen bij digitale aanvragen. Maar er is deze dag meer te doen op de Marktstraat, zoals een wintermarkt met ijsbaan, expositie met portretten van 89 inwoners uit de 89 kernen van Súdwest-Fryslân en natuurlijk is er koek en zopie!

Expositie 89 mensen uit 89 kernen

Tijdens deze dag is ook de opening van een digitale expositie in de hal van het publiekscentrum. Op dit moment is de fotograaf op pad. De expositie bestaat uit portretten van 89 mensen van 1 tot en met 89 jaar uit de 89 kernen van Súdwest-Fryslân. Heb je van ons een brief ontvangen met de vraag of je op de foto wil? Wij zouden het erg op prijs stellen als je meedoet!

Iedereen is van harte welkom op de open dag op 2 februari op de Marktstraat in Sneek.